Anlægsgartner

Anlægsgartnerne hos VAM A/S varetager følgende opgaver:

Klik her for referencer vedr. anlægsgartnere

Professionelle anlægsgartnere

Anlægsgartnerens opgave er ofte at gøre anlægsarbejdet helt færdigt - sørge for den sidste detalje og finish. VAM A/S har ansat professionelle anlægsgartnere, der alle ved hvordan man skal tage hensyn til flere faktorer inden der ny-eller omplantes. F.eks. formål, brugergruppe og økonomi - for blot at nævne nogle.

Starter og slutter projektet

Afdelingen for anlægsgartnerne er i stor vækst hos VAM A/S. Mange af vore andre kunder ser fordelen ved, at det er samme entreprenør, som både tager det tunge og lette arbejde. At det er samme samarbejdspartner hele vejen igennem projektet og at det er samme virksomhed som starter og slutter projektet.

Tæt samarbejde med belægning og vedligehold

Anlægsgartnerne hos VAm A/S har hele tiden et tæt samarbejde med afdelingen for vedligehold og belægninger. Ofte overlapper opgaverne hinanden. I VAM A/S ser vi det som en fordel, fordi vi således beviser, at vi hele tiden har medarbejdere der kan varetage de aktuelle opgaver. Det giver os tilfredse kunder.

Har du brug for flere oplysninger vedrørende anlægsgartnerne, er du altid meget velkommen til at kontakte os direkte på 86 49 23 00 eller indhente et uforpligtende tilbud via siden her