Belægninger

VAM A/S udfører forskellige former for belægninger på f.eks.:

  • Fortorve
  • Kantsten
  • Indkørsler
  • Parkeringspladser
  • Torve og pladser
  • Gågader
  • Helleanlæg

Belægningerne er i stenarter efter kundens ønske - lige fra brosten til herregårdssten. Vi løser også meget gerne specialopgaver, hvor udfordringen er at få form og funktion til at gå op i en højere enhed.

Klik her for referencer vedr. belægninger

Kvalitet, form og funktion

Belægningen er brugerens første indtryk af byggeriet. Ud over at opfylde de funktionelle krav som plant underlag til gang eller kørsel skal belægningen også passe til omgivelserne. Vi rådgiver gerne om belægningstypen således, at de funktionelle krav harmonerer med omgivelserne og er inden for kundens prisramme.

Belægning og beplantning

Ofte vil opgaver med belægning indebære anden form for finish - som f.eks. beplantning. Vores belægningsafdeling er derfor naturligt placeret sammen med anlægsgartnerne - hvilket ofte kommer vore kunder til gode. Gartnernes gode ideer og faglige kompetencer bliver en del af belægningsarbejdet og det færdige resultat bliver mere helstøbt at se på.

Erfaringer med belægning

Vores erfaring er mangeårig og arbejdsopgaverne spænder fra store parkeringsarealer som for eksempel parkeringspladsen og brolægningen foran Randers Regnskov til små brostensgårdspladser i den indre by i Århus. I forbindelse med bygning af enkelte huse eller hele kvarterer har vi stor erfaring i at færdiggøre området med belægninger og beplantninger således, at det færdige produkt afleveres indbydende og klar til brug.

Har du brug for flere oplysninger vedrørende belægning, er du altid meget velkommen til at kontakte os direkte på 86 49 23 00 eller indhente et uforpligtende tilbud via siden her