Byggemodning

VAM A/S udfører byggemodning til alle former for bygninger, som f.eks:

  • Tilbygninger
  • Eksisterende huse
  • Erhversbygninger
  • Modning af hele bykvarterer
  • Stald- og industribygninger

Klik her for referencer vedr. byggemodning

Kompetencer og fordele

Vores medarbejdere er alle veluddannede og kompetente indenfor området. Vores maskinpark kan klare enhver opgave der stilles. Dette sammenholdt med vores store erfaring på området giver vore kunder en klar fordel. Vi ved hele tiden hvad vi har med at gøre, er på forkant i processen, hvorved vi slipper for ubehagelige overraskelser og dermed kan levere til aftalt tid og kvalitet, som det altid er vores målsætning. 

VAM A/S tænker i helheder

Som en del af vores værdisæt og den måde vi arbejder på, tænker VAM A/S hele tiden i helheder. Vi vejleder og rådgiver og har hele tiden fokus på kvalitet og den tidsmæssige faktor, som vi er en del af. På den måde forsøger vi, at se os selv som en del af et samlet projekt, hvor vi helt bogstaveligt støber fundamentet for resten af byggeriet.

VAM A/S koordinerer arbejdet

VAM A/S er lige så ofte koordinerende aktør, som underentreprenør i byggemodningsprocessen. Det er vores erfaring, at en klar og god kommunikation med de øvrige aktører som bygherrer, arkitekter, ingeniører og ledningsejere, letter arbejdsgangen betydeligt. Derfor har vi stor fokus på det interne samarbejde aktørerne imellem.

Har du brug for flere oplysninger vedrørende byggemodning, er du altid meget velkommen til at kontakte os direkte på 86 49 23 00 eller indhente et uforpligtende tilbud via siden her