Vejbygning

bVAM A/S varetager gerne opgaver med nyanlæggelse af veje, så som:

  • Alle former for privatveje
  • Alle former for offentlige veje

Vi ved, at det er vores arbejde der er fundamentet for vejens levetid. Inden den færdige belægning lægges på vejen, sørger vi derfor for en god komprimering af underbunden, den nødvendige bundsikring samt stabilt grus. Det sikrer vejen lang levetid - selv ved store belastninger.

Klik her for referencer vedr. vejbygning

Erfaring og tilgang

VAM A/S har stor erfaring inden for nyanlæggelse af veje. Der er aldrig to ens opgaver, men de grundlæggende faktorer er altid de samme - og dem kender vi og forholder os til. Vi har erfaring med mange forskellige opgaver indenfor vejbygning og har derfor både den faglige kompetence, den rette maskinpark og den professionelle tilgang der sikrer et godt udført arbejde.

Trafikhåndtering

Hos VAM A/S er sikkerheden altid i fokus. Ved vejbygning ved vi, hvordan vi skal håndtere den eksisterende trafik og hvordan det skal være efter gældende regler og forskrifter. Som vi altid overholder.

Har du brug for flere oplysninger vedrørende vejbygning, er du altid meget velkommen til at kontakte os direkte på 86 49 23 00 eller indhente et uforpligtende tilbud via siden her