Om VAM A/S

VAM A/S er et moderne entreprenørfirma med fokus på kunden, højt fagligt kvalitetsniveau og samarbejde.

Kunden er udgangspunktet

I VAM A/S arbejder vi målrettet på at kende og opfylde kundens krav og forventninger.

Vores høje faglige niveau, mangeårige projekterfaring og evne til at være fleksible i de aktuelle situationer, giver et optimalt udgangspunkt for en faglig sparring. Dermed har du, med VAM A/S som samarbejdspartner, altid det bedste beslutningsgrundlag.

Vi er et troværdigt firma, med høj integritet, en velfungerende kommunikation, og fokus på overholdelse af tids – og kvalitetskrav, hvilket medfører hurtig betjening uden misforståelser og mangler! Disse elementer garanterer, at du, i samarbejde med VAM A/S, opnår det bedste resultat. Læs mere om hvad vi forstår ved godt samarbejde her

Medarbejderne er råstoffet

Udover at yde vores bedste overfor vore kunder, ser vi vore medarbejdere som vores vigtigste råstof og ressource. Derfor ønsker vi, at alle vore 126 medarbejdere er tilfredse. Vi arbejder hver dag på at vedligeholde en god arbejdsplads, hvor sikkerheden er i top og arbejdsmiljøet er bedst muligt.

I VAM A/S er der plads til individuelle udfordringer og udvikling. Vi ligger stor vægt på uddannelse og efteruddannelse af vore medarbejdere, for derigennem at vedligeholde og udvikle de faglige kompetencer og opretholde det professionelle høje niveau.

I 2014, blev VAM A/S indstillet, af egne medarbejdere, til deltagelsen, om at blive Danmarks bedste arbejdsplads, hvor vi vandt!

Læs mere om vores medarbejdere her

VAM A/S har erfaring med Partnering. Læs om partnering her

 

Innovation øger produktivitet, se video