Empowerment

Hvad er Empowerment

VAM A/S indgik i januar 2010 i projektet Empowerment 2010 - 2011. Empowerment handler om, at skabe en kultur, hvor lederen vil motivere og engagere - skabe ansvar og ansvarlighed og medarbejderen vil påtage sig ansvar og ansvarlighed.

Se præsentationsvideoen om Empowerment her

 

Empowerment i praksis

I praksis er Empowerment en forandringsproces, hvor ledelse og medarbejdere optrænes i at bruge og udnytte de kompetencer, viden, motivation og engagement som medarbejderne besidder. F.eks. betyder det, at man ved nye projekter tager medarbejdernes erfaringer, gode ideer og viden med i planlægningen. Medarbejderne bliver motiverede til hele tiden at tænke i forbedringer, og i at tage ansvar for processen, fordi de mærker, at deres indspil bliver hørt og prioriteret.

Fordele og udbytte ved Empowerment

Når medarbejderne føles sig hørt, motiveres de og bliver engagerede. Alle yder deres bedste. Intet er overladt til tilfældighederne, når optimeringen hele tiden er en igangværende proces. Det giver et mere smidigt flow i arbejdsudførelsen og mange udfordringer tages i opløbet. Bl.a derfor kan VAM A/S overholde tidsfrister og priser, samt opretholde det høje serviceniveau og den høje faglige standard.

Engagerede medarbejdere brænder for det, de laver og vil hele tiden gøre det så godt som muligt. Det giver resultater, som vore kunder er glade for - så glade at vi ofte får vore kunder igen og igen.

Læs mere om hvordan vi samarbejder med vore kunder her

Læs mere om Empowerment her

I VAM har vi skrevet "Målsætning med Empowerment 2010-2011" som du kan læse her.