VAM A/S i finalen som Årets arbejdsplads 2014

Medarbejderne i VAM A/S har indstillet deres virksomhed VAM A/S som Årets arbejdsplads 2014, og i alt er 60 virksomheder i Danmark indstillet til prisen.

VAM A/S er af dommerpanellet indstillet til finalen sammen med 3 andre virksomheder, og selve kåringen afholdes i København den 29. oktober 2014.

Dommerpanellet har vurderet virksomhederne efter følgende bedømmelseskriterier:

  • løn og arbejdsvilkår

  • arbejdsmiljø og sundhed

  • uddannelse

  • samfundsansvar

  • virksomhedens evne til udvikling

Dommerpanellet bestående af i alt 11 personer besøger VAM den 3. september, for selv at danne sig et indtryk af virksomheden og samtidig få en uddybelse fra virksomheden og medarbejderne, af de opstillede bedømmelseskriterier.

Dommerpanellet er foruden repræsentanter fra 3F, som forestår konkurrencen, adm. direktør i Pension Danmark, Torben Möger Pedersen og adm. direktør i Linak, Bent Jensen.

”At VAM A/S er en af Danmarks bedste arbejdspladser er jo en fantastisk anerkendelse og ikke mindst når et´ af vore tre overordnede mål i virksomhedens Udviklingsplan 2018 netop er ”en meget høj arbejdsglæde” blandt vores medarbejdere. Vi oplever det som en kæmpe stor cadeau, idet det netop er vores medarbejdere, der har indstillet virksomheden som Årets arbejdsplads 2014” - Adm. direktør Benny Kristensen.

De øvrige 3 virksomheder i årets finale er vognmandsfirmaets Bach & Pedersen Fragt fra Randers, Dantherm fra Skive og Leo Pharma fra Ballerup.