CSR rapport 2017/2018

VAM er en virksomhed drevet af stærke værdier. Vores kerneværdi er ordentlighed – og det er en tilgang til alt, vi gør, som mennesker og som virksomhed. For os er ordentlighed derfor både at arbejde struktureret samt at behandle hindanden og vores omgivelser med respekt og ansvar. Derfor ligger det naturligt til virksomheden at ville tage et samfundsansvar og arbejde struktureret med dette ansvar.

Denne CSR-rapport for 2017/2018 er et led I at tage endnu et trin op i dette arbejde. I 2017 gik vores arbejde med ordentlighed særligt ud på at sikre næste generations overtagelse af virksomheden ejerskab for de kommende år. Derudover var året dedikeret til et omfattende arbejde mod at sikre vores fortsatte certificering indenfor kvalitet, miljø og arbejdsmiljø i 2018.

 

Den rapport er også vores første forsøg på aktivt at tage FN’s 17 verdensmål med ind i valget af vores mål og arbejde med samfundsansvar i 2018. Forhåbningen er, at vi fremadrettet bliver skarpere på at gøre en forskel inden for vores branche, for dermed bedre at understøtte verdensmålene.

 

Selvom vi ved, at man aldrig kan blive 100 % bæredygtig, så er vores valg stadig vigtige. De bestemmer, hvordan vi bærer vores samfundsansvar med os og skaber bæredygtighed. Denne rapport er et udtryk for vores valg, og hvordan vi gerne vil arbejde på at blive en bedre virksomhed for samfundet.

 

Vi er stolte af, at virksomhedens medarbejdere tager ansvar for virksomheden gennem deres daglige virke. Alt arbejde med samfundsansvar er en opgave for hele organisationen – og vi tager alle et ansvar for at blive bedre, dag for dag.

 

Denne CSR-rapport er et sammendrag af vores arbejde med forbedringer i 2017, og hvad vi planlægger for 2018 og frem.

Thomas Mogensen

Ny hovedaktionær i VAM

CSR i VAM:

Udgivet 3 CSR rapporter: 2017/2018

2016

2015

Tilmeldt  FN Global Compact
Arbejder aktivt med:  FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling

Kompetencer der er bragt i spil

Samarbejde

Andre relevante cases

VAM og arbejdet med CSR

2016 er det første år, hvor vi har arbejdet struktureret med vores samfundsansvar. Det var faktisk et krav fra en kunde, der fik os i gang med at arbejde målrettet med CSR. Derfor indgik vi i 2015 et samarbejde med Sustainor om at få udarbejdet en CSR-strategi til virksomheden.