Digitalisering har bragt VAM i førertrøjen

Det er overskriften på en artikel Mestertidende har bragt i dag. I VAM har vi de sidste 10-12 år investeret i en række IT-værktøjer til at optimere vores arbejdsprocesser.

Senest har IT-rådgivningsvirksomheden BASIT hjulpet os med at sikre et dynamisk IT-overblik over IT-licenser og IT-udstyr på både medarbejder- og arbejdspladsniveau. Tidligere havde vi mange regneark, der skulle opdateres og risikoen for fejludfyldning var stor. Med dette IT-overblik fra BASIT, opnår vi et helt andet niveau end tidligere.

 

”Alle vores værktøjer er blevet trimmet i forhold til arbejdsfunktioner som skal have adgang. Det har tvunget os til at overveje mange aspekter af vores IT-implementeringer, som er blevet markant skarpere. Vi bliver holdt til ilden af BASIT, som på en positiv og konstruktiv måde udfordrer vores beslutninger om IT-værktøjerne”, forklarer adm. direktør Allan Hougaard og regnskabschef Steen Scherfeldt.

 

Læs hele artiklen fra Mestertidende her.

Kort om projektet:

Artikel: Mestertidende
År: 2020
Digitalisering i VAM: Samarbejde med IT-rådgivningsvirksomheden BASIT

Foto: John Ehbrecht (Mestertidende)

Video: BASIT

Kompetencer der er bragt i spil

Samarbejde

Lad os tage en snak om dit næste projekt

+45 86 49 23 00  vam@vam.dk

Andre relevante cases

Øger omsætningen efter historisk vådt efterår

Øget omsætning, en positiv bundlinje, et vådt efterår og hård konkurrence i markedet er alle faktorer, der spiller ind på årets resultat hos entreprenørvirksomheden VAM. Og endnu en gang kan virksomheden udbetale overskudsdeling til medarbejderne.