“Jeg sagde hele tiden VAM”

I 2014 vendte en blodprop i hjernen op og ned på jord- og betonarbejder Kjeld Duun’s tilværelse efter næsten 20 år i VAM.

Et job han ikke længere var i stand til at vende tilbage til, men Kjeld vidste, at VAM fortsat var den rigtige arbejdsplads for ham. Her følte han sig tryg og kendte kollegaerne godt.

 

Efter tre måneders prøveperiode i vores interne materieltjeneste, endte vi med at opfinde et job på seks timer om ugen til Keld, hvor han hjælper med at klargøre maskiner og går til hånde på værkstedet. Her fem år senere, ser Kjeld altid frem til at skulle på arbejde og til at give kollegaerne noget gas.

 

I VAM er vi også aktive i Code of Care Norddjurs, der netop fokuserer på at give mennesker med særlige udfordringer en chance for at komme ind på arbejdsmarkedet, fordi vi ved, at det skaber værdi for alle parter.

 

Læs hele artiklen i Erhverv Djursland her.

„Vi har en god tone, men de får allesammen noget gas, når jeg er her.“

Kjeld Duun, Servicemedarbejder i VAM

Kompetencer der er bragt i spil

Samarbejde

Er du interesseret i et samarbejde med VAM?

Kontakt os på +45 86 49 23 00 eller vam@vam.dk 

Andre relevante cases

CSR-rapport 2019/2020

Vores CSR-rapport for 2019/2020 er nu tilgængelig, og vi håber du har lyst til at læse den. I VAM arbejder vi løbende med at synliggøre, hvordan vores værdier og fokusområder i hverdagen hænger sammen FN’s 10 Global Compact Principper og FN’s verdensmål. Og det er vores CSR-rapport et udtryk for.

Digitalisering har bragt VAM i førertrøjen

Det er overskriften på en artikel Mestertidende har bragt i dag. I VAM har vi de sidste 10-12 år investeret i en række IT-værktøjer til at optimere vores arbejdsprocesser.

VAM deler overskud med medarbejderne

I VAM har vi har skabt et flot resultat sammen, og det deler vi med hinanden. Det er fantastisk, at vi stiger i omsætning, men bundlinjen følger i høj grad med, hvilket danner grundlag for, at vi igen i år kan udbetale overskudsdeling til vores medarbejdere, fortæller adm. direktør Allan Hougaard