VAM åbner Aarhus-kontor

Som et naturligt skridt i at komme endnu tættere på vores gode kunder i Øst- og Midtjylland, åbner VAM et nyt Aarhus-kontor på Rosbjergvej 3 i Brabrand.

VAM har i mere end 65 år udført alle former for entreprenør– og anlægsarbejde for forsyninger, det offentlige samt byggeri og industri. Vi arbejder fortsat ud fra hovedkontoret i Vester Alling på Djursland, hvor VAM oprindeligt har sine rødder. Kompetencerne hos VAM spænder bredt, uanset om der bygges i dybden, eller vores gartnere sørger for de sidste detaljer over jorden.

 

Vi har stor respekt for virksomhedens rødder og gamle relationer. Men vi vil være nærmere flere af vores gode kunder og samarbejdspartnere, og dem har vi rigtig mange af i hele Midtjylland – fra Djursland, Aarhus, Silkeborg og Horsens, til Vejle og Billund. Derfor giver det rigtig god mening at udvide med et Aarhus-kontor tæt ved E45-motorvejen, fortæller administrerende direktør Allan Hougaard.

 

I slutningen af 1980’erne begyndte VAM at få jord- og kloakprojekter i Aarhus for forskellige byggeentreprenører. I 1990’erne blev Aarhus vores vigtigste marked. Gennem de sidste 35 år har VAM’s marked i Aarhusområdet udviklet sig eksponentielt. Udvidelsen sker derfor som et naturligt og velovervejet skridt i virksomhedens vækststrategi samtidigt med, at flere af kunderne befinder sig længere sydpå. Med det nye Aarhus-kontor bliver vi endnu mere agile med gode muligheder for at afholde for eksempel møder med vores kunder og samarbejdspartnere.

 

Aarhus-kontoret er bygget i egenproduktion

Det er en anderledes opgave, end vi er vant til, fordi det er en byggeopgave over jorden udført i totalentreprise. VAM er primært vant til at udføre anlægsarbejder i hovedentreprise, så det har været en ny proces for vores medarbejdere. Det kræver et godt overblik at arbejde i totalentreprise. Her har vi selv varetaget byggestyring, projektering og myndighedsbehandling, samt udført jord, kloak, beton- og belægningsarbejde i egenproduktion, og haft underentreprenører til at udføre de resterende fag, siger teknisk direktør Jens Brøndum.

 

Det nye Aarhus-kontor får også en vigtig intern funktion, da logistik er en meget vigtig faktor for VAM. Virksomhedens serviceafdeling fragter rigtig meget materiel frem og tilbage fra projekter. Et Aarhus-kontor med plads til opbevaring af materiel, hjælper virksomheden på de store afstande, når materiel skal fordeles og fragtes syd- og vestover. Dertil rummer Aarhus-kontoret en stor servicehal med plads til materiel, velfærdsfaciliteter, kontor- og mødefaciliteter samt udendørs vaskeplads til materiel.

 

Tror på fremtiden

I VAM tror vi på fremtiden, og derfor investerer vi i forretningen. Med Aarhus-kontoret følger også en ny funktion, som skal skabe nærhed samt varetage, servicere og udvikle vores marked yderligere i, omkring og syd for Aarhus.

 

Vi ser frem til at invitere kunderne på besøg hos VAM, enten på det nye kontor i Aarhus, eller på et af vores kontorer i Vester Alling, Randers og Ebeltoft.

Om VAM

  • VAM A/S har mere end 65 års erfaring i at udføre alle former for entreprenør- og anlægsopgaver.
  • Kunderne er primært forsyninger, offentlige, byggeri og industri.
  • Virksomheden beskæftiger i dag 140 medarbejdere der med mod, lyst og evner udfører entreprenørarbejde, der holder.

Kompetencer der er bragt i spil

Betonarbejde

Kloakering og rørlægning

Byggemodning

Belægning

Andre relevante cases

Direktørskifte i VAM A/S

VAM A/S udvider direktionen til to medlemmer og ansætter fra egne rækker en ny administrerende direktør og en teknisk direktør. Ændringen sker efter, at administrerende direktør Benny Kristensen har valgt at opsige sin stilling.