Belægninger

VAM udfører forskellige former for belægningsarbejde, som for eksempel:

 

  • Fortove
  • Asfaltbelægning
  • Permeable belægninger
  • LAR anlæg
  • Parkeringspladser
  • Torve og pladser
  • Byfornyelse

 

 

Belægningerne er i stenarter efter kundens ønske – lige fra naturmaterialer til betonvarer. Vi løser også meget gerne specialopgaver, hvor udfordringen er at få form og funktion til at gå op i en højere enhed for et færdigt og helstøbt resultat.

 

Kvalitet, form og funktion

Belægningen er brugerens første indtryk af byggeriet. Ud over at opfylde de funktionelle krav som plant underlag til gang eller kørsel skal belægningen også passe til omgivelserne. Vi rådgiver gerne om belægningstypen således, at de funktionelle krav harmonerer med omgivelserne og er inden for kundens prisramme.

 

Mangeårig erfaring med belægning

Arbejdsopgaverne spænder vidt fra parkeringspladser, til torve, pladser og brolægningsopgaver. Vi har blandt andet lavet Feldballe genbrugsstation i Rønde og Jens Otto Kraghs plads i Randers. I forbindelse med bygning af enkelte huse eller hele kvarterer har vi stor erfaring i at færdiggøre området med belægninger, således at det færdige produkt afleveres indbydende og klar til brug.

Vil du vide mere om belægninger?

Kontakt os på +45 86 49 23 00

Skybrud udfordrer klimaprojekt

VAM har siden 2018 udført et omfattende projekt, der omhandler klimatilpasning og skybrudssikring for Vejle Spildevand på Vardevej, Niels Bentzens Alle og Vestbanevej. I midten af juni blev Vejle, og dermed dette område, ramt af et kraftigt skybrud, på det værst tænkelige tidspunkt.

CSR-rapport 2018/2019

Sidste år tog vi for første gang FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling med ind i valget af vores mål og arbejde med samfundsansvar. I denne CSR-rapport har vi kigget nøje på de 17 verdensmål, deres delmål og indikatorer og vurderet, hvor vi som virksomhed, kan gøre den største forskel inden for vores branche – og dermed understøtte verdensmålene.

 

VAM åbner Aarhus-kontor

Som et naturligt skridt i at komme endnu tættere på vores gode kunder i Øst- og Midtjylland, åbner VAM et nyt Aarhus-kontor på Rosbjergvej 3 i Brabrand.

Udvidelse af Grenå Genbrugsstation

Vi udvider Grenå Genbrugsstation med 2.425 m2 befæstet areal for Reno Djurs. VAM varetager projektet, der udføres som totalentreprise.