Byggemodning

Til alle former for erhvervsbygninger, modning af hele bykvarterer samt stald og industribygninger

 

Vi varetager blandt andet:

  • Jordregulering
  • Kloakering
  • Vejanlæg
  • Belysning
  • Forsyning (vand, varme og el)
  • Nedbrydning / rydning af område
  • Belægning

 

Kompetencer og fordele

Vores medarbejdere er veluddannede og kompetente indenfor området. Vores maskinpark kan klare enhver opgave der stilles. VAM er en solid virksomhed, der sammenholdt med vores store erfaring på området giver vore kunder en klar fordel. Vi ved hele tiden hvad vi har med at gøre, og er på forkant i processen. Derved slipper vi for ubehagelige overraskelser undervejs og kan levere til aftalt tid og kvalitet, som det altid er vores målsætning.

 

Vi vejleder og rådgiver og har hele tiden fokus på kvalitet og den tidsmæssige faktor, som vi er en del af.

 

Byggemodning i alle entrepriseformer

Vi håndterer byggemodninger i både fag-, hoved- og totalentrepriser samt ramme- og partneringaftaler. VAM er lige så ofte koordinerende aktør, som underentreprenør i byggemodningsprocessen. Det er vores erfaring, at en klar og god kommunikation med de øvrige aktører som bygherrer, arkitekter, ingeniører og ledningsejere, letter arbejdsgangen betydeligt. Derfor har vi stor fokus på det interne samarbejde aktørerne imellem.

For mere information om byggemodning

Kontakt os på +45 86 49 23 00

CSR-rapport 2018/2019

Sidste år tog vi for første gang FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling med ind i valget af vores mål og arbejde med samfundsansvar. I denne CSR-rapport har vi kigget nøje på de 17 verdensmål, deres delmål og indikatorer og vurderet, hvor vi som virksomhed, kan gøre den største forskel inden for vores branche – og dermed understøtte verdensmålene.

 

VAM åbner Aarhus-kontor

Som et naturligt skridt i at komme endnu tættere på vores gode kunder i Øst- og Midtjylland, åbner VAM et nyt Aarhus-kontor på Rosbjergvej 3 i Brabrand.