Nyanlæggelse af veje

VAM varetager nyanlæggelse af veje, så som

 

  • Alle former for privatveje
  • Alle former for offentlige veje

 

Vi ved, at det er vores arbejde, der er fundamentet for vejens levetid. Inden den færdige belægning lægges på vejen, sørger vi for en god komprimering af underbunden, den nødvendige bundsikring samt stabilt grus. Det sikrer vejen lang levetid – selv ved store belastninger.

 

Erfaring og tilgang

VAM har stor erfaring inden for nyanlæggelse af veje. Der er aldrig to ens opgaver, men de grundlæggende faktorer er altid de samme – og dem kender vi og forholder os til. Vi har erfaring med mange forskellige opgaver indenfor vejbygning, og har derfor både den faglige kompetence, den rette maskinpark og den professionelle tilgang der sikrer et godt udført arbejde.

 

Trafikhåndtering

Hos VAM er sikkerheden altid i fokus. Ved vejbygning ved vi, hvordan vi skal håndtere den eksisterende trafik, og hvordan det skal være efter gældende regler og forskrifter. Som vi altid overholder.

Vil du vide mere om nyanlæggelse af veje?

Kontakt os på +45 86 49 23 00

Skybrud udfordrer klimaprojekt

VAM har siden 2018 udført et omfattende projekt, der omhandler klimatilpasning og skybrudssikring for Vejle Spildevand på Vardevej, Niels Bentzens Alle og Vestbanevej. I midten af juni blev Vejle, og dermed dette område, ramt af et kraftigt skybrud, på det værst tænkelige tidspunkt.