Styrbar underboring

VAM udfører styrbar underboring på op til 90 meter med styrbar Grundopit miniboremaskine.

 

Vi underborer alle typer trækfaste rør både til el, vand og spildevand i størrelsen ø32 og op til ø250. Borehovedet der laver selve hullet har en diameter på ø100. Det gør det nemt at trække for eksempel en ø50 eller ø90 vandledning igennem. Når røret trækkes igennem, løsner borehovedet jorden samtidig med, at der tilsættes bentonit, som gør jorden flydende og dermed nem at arbejde i.

 

Små udgravninger

Starthullet, hvor Grundopit boremaskinen placeres, skal minimum være 1,3 meter i bredden og 1,7 meter i længden, så der er plads til at montere det nye rør, som skal trækkes igennem. Sluthullet er endnu mindre, fordi der kun skal være plads til det nye rør. Derfor måler sluthullet kun 0,5 meter i bredden og 1,3 meter i længden samt en rampe bagud til terræn.

 

Din fordel 

Fordelen ved at benytte styrbar underboring er, at vi kan udføre opgaven i et relativt lille hul. Da miniboremaskinen ikke fylder meget, kræves der ikke meget plads, hvis vi for eksempel skal ind i en have. Derved undgår du som kunde en større opgravning af vej, belægninger, jord, buske og træer.

Niels Rohde-web

Kontakt 

 

Niels Rohde 

Projektleder

2894 1385
nro@vam.dk
Formand Kim Nielsen

Kontakt

 

Kim Nielsen

Formand (Pipebursting) 

2232 1242
kmn@vam.dk

CSR-rapport 2018/2019

Sidste år tog vi for første gang FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling med ind i valget af vores mål og arbejde med samfundsansvar. I denne CSR-rapport har vi kigget nøje på de 17 verdensmål, deres delmål og indikatorer og vurderet, hvor vi som virksomhed, kan gøre den største forskel inden for vores branche – og dermed understøtte verdensmålene.