VAM støtter

VAM støtter

 

VAM har særlige retningslinjer for, hvilke typer sponsorater virksomheden gerne støtter og med hvilke beløb.

 

Formålet med disse retningslinjer er at sikre, at VAM giver tilbage til virksomhedens lokalområde samt de frivillige og godtgørende aktiviteter, som vores medarbejdere er engageret i.

 

VAM støtter særligt fællesskabsorienterede aktiviteter, der gør en positiv forskel, og hvor den enkelte løftes i fællesskabet, da det er i tråd med virksomhedens værdier.

 

              

 

 

VAM støtter et særligt initiativ

 

I september 2019 deltog VAM for 7. år i træk i Stafet for livet med 70 veloplagte deltagere. VAM donerer 5. kr. pr. gået omgang og 50 kr. pr. løbet eller cyklet tur på 6 km. I alt indsamlede VAM 15.250kr. til Kræftens Bekæmpelse i 2019.

 

 

Hvorfor støtter VAM Stafet for livet?

 

Stafet for livet er en 24 timers holdaktivitet, der sætter fokus på kræftsagen. Stafetten er en landsdækkende tilbagevendende begivenhed, som giver anledning til at mindes dem, som har tabt kampen mod kræften og støtte dem som kæmper.

 

Udover at give håb, indsamler deltagerne på Stafet på livet penge til bekæmpelse af kræft. Dette gøres dels igennem et deltagergebyr, og dels ved, at holdene får andre til at støtte holdets deltagelse i stafetten. Overskuddet fra arrangementet går til støtte af kræftens bekæmpelses arbejde med forskning, patientstøtte og forebyggelse.

 

Grunden til, at VAM støtter arrangementet er ideen om, at man som frivillig kan gøre en aktiv indsats og forskel i hverdagen, og at man kæmper sammen mod et fælles mål. Derudover vil VAM generelt gerne støtte den gode sag og være med til at give håb mod en sygdom, som har krævet og desværre stadig kræver meget af både sine ofre og deres pårørende.

ùkonomichef Allan Hougaard
Kontakt 

Allan Hougaard

Adm. Direktør

87124533
aho@vam.dk